View Full Version : fixed-width font ?

10-24-2005, 07:25 PM
is there a way I can get my font to have all characters take up the exact same width (so all lines are lined up in neat columns) ? (and I'm speaking about here on the BBS !)

I'd like to do some... err... ASCII Art. don't know if you get it, but anyway...
All help will be greatly appreciated.

10-24-2005, 07:31 PM
You could use a different font.


Yep, courier new works.

10-24-2005, 07:32 PM
yay, thanks a LOT !

but it's not really easy to use... guess I gotta type it line by line in word, then copy/paste to here.

The Talking Pie
10-25-2005, 10:58 AM
Wrap it in the board's CODE tags. To preserve written code formatting, it uses a fixed-width font.