PDA

View Full Version : Problems with the banner and www.offspringnation.com



RobinoZombie
12-09-2004, 04:38 AM
I cant se the banner where the "pics, videos forums" etc are...its just white
the same with o-nation..
anyone else have this problem?
please help
/

Kitten
12-09-2004, 04:50 AM
I cant se the banner where the "pics, videos forums" etc are...its just white
the same with o-nation..
anyone else have this problem?
please help
/

I don't have any problems, and odds are that my computer is shittier than anyones here. I do have fully up to date flash and shockwave, maybe that plays a factor, I don't know.
Just make sure everything is up to date (except for explorer if you use it)

UgLy_eLf
12-09-2004, 10:59 AM
It's not flash.

Reload your page a few times see if that works, what do you mean you see just white O nation? :confused:

UgLy_eLf
12-09-2004, 02:06 PM
My bad, it IS flash, yeah get a new flash player, or an update.

Hysteria
12-10-2004, 02:49 AM
Macromedia Flash (http://www.macromedia.com/)

Funky Donkey
12-11-2004, 04:21 AM
I have that problem too, on my laptop with a wireless conection at school the menu simply does not ahow up it still acts like its trying to load something but nothing happens.

Funky Donkey
12-11-2004, 04:24 AM
I see it uses the macromedia flash plyer 7 i don't think i have that installed.

BabyLegs
12-13-2004, 12:21 AM
For one reason or another, the alternative HTML-based nav did not get implemented. We're working on providing an alternative for those people who do not have the flash player installed.

Thanks for your patience.

saska de o...
12-13-2004, 05:34 AM
i havent problem with banners :)

Kitten
12-13-2004, 06:07 AM
For one reason or another, the alternative HTML-based nav did not get implemented. We're working on providing an alternative for those people who do not have the flash player installed.

Thanks for your patience.

Its probably best for people to get the free macromedia flash player though, as I have noticed a lot of sites I have been visiting lately use this as a part of their design.

UgLy_eLf
12-13-2004, 02:21 PM
Stick a link to the flash player on the site somewhere, admins.

Faded Soul
12-17-2004, 11:09 PM
I have flash on this puter....it still doesn't work.

Tijs
12-18-2004, 01:14 PM
I have flash on this puter....it still doesn't work.
Updating usually does the trick.

administrator_old
12-18-2004, 08:02 PM
We have implemented alternate HTML for those without the flash player installed. You should be able to see the nav flash or not now.