PDA

View Full Version : Issues with the web address



Meg
01-10-2008, 07:43 AM
At the moment, every time I type in the offspring forum address into my address bar, the address keeps changing itself into www.office.co.uk/forums

Anyone know why?

HornyPope
01-10-2008, 08:04 AM
I smell a human error, which is euphemism for "you're doing something wrong". Try deleting the browsing history so the address bar is empty.

Little_Miss_1565
01-10-2008, 08:57 AM
You're using Explorer? Microsoft pre-loads it with bookmarks for things they do. So, if you just type "off" and look for it to fill in the rest, it will default to Office because it's Microsoft owned.

Meg
01-10-2008, 08:59 AM
Thing is I don't =/ I always type in the full address. I don't tend to use the autofill memory type thing.

the_offsprings_monkey
01-10-2008, 09:07 AM
Thing is I don't =/ I always type in the full address. I don't tend to use the autofill memory type thing.

Do what I do an just put "Offspring Forums" into google, then click the linkage!

Meg
01-10-2008, 09:09 AM
That's what i've been doing =P seeing as my computer's playing funny buggers.

the_offsprings_monkey
01-10-2008, 09:23 AM
That's what i've been doing =P seeing as my computer's playing funny buggers.

If it's IE that's playing you up, why not try Opera? It's pretty good an had a usefull speed page thingy!

http://img172.imageshack.us/img172/6963/screenthingyxv7.jpg

Meg
01-10-2008, 09:37 AM
Because it's not technically my computer, it's my dad's. So no changing of anything!!!

The Talking Pie
01-10-2008, 11:05 AM
Has someone been playing with the hosts file or are you behind an external proxy?