PDA

View Full Version : Kook



SMASHedTHEignition
07-12-2009, 10:44 PM
i dunno if any of use hav this but its just this weird little track that goes for 1 second off of th splinter Cd extra..i dunno whether its only on th aussie CD, but im just curious if any of u guys hav it?

if use dont ill send it to you somehow.
its a weird track: just ses-beat it,kook than stops and its a weird file too i doesnt work on ipods/mp3..

any one hav it besides me?

Tijs
07-13-2009, 02:37 AM
I'm not sure what you're talking about, can you upload it?

SMASHedTHEignition
07-13-2009, 02:40 AM
I'm not sure what you're talking about, can you upload it?

sure thing..tell me where and how tho... i hav the track on my desktop..what site do i goto?

Tijs
07-13-2009, 02:44 AM
Is it a big file? If it's small maybe you can email it to me and I'll upload it for others to listen.

SMASHedTHEignition
07-13-2009, 02:45 AM
yhep..whats ur email..

its only 1 second so yeh

SMASHedTHEignition
07-13-2009, 02:53 AM
when i drag "kook" to my desktop it says movie file, but when you play it its a track not a vid:

heres the link:kook.mov - 256.6 Kb (http://www.turboupload.com/xc1gg9dnl9ii/kook.mov.html)

Tijs
07-13-2009, 02:58 AM
Never heard it. I can't check if it's on mine because my cd-drive broke down.

SMASHedTHEignition
07-13-2009, 02:59 AM
oh..yeh ive had it for ages but i just thought it was normal than i was postin in forums and it turns out noone has it..pretty sure its higgins

holland25
07-13-2009, 03:01 AM
How do you access it? I'll try.

EDIT: Whoa, I've got it there. Never heard it before though.

SMASHedTHEignition
07-13-2009, 03:03 AM
go to the download bit of the splinter CD and when you download ALL the stuff it comes up

holland25
07-13-2009, 03:06 AM
...or simply click Browse...

SMASHedTHEignition
07-13-2009, 03:07 AM
How do you access it? I'll try.

EDIT: Whoa, I've got it there. Never heard it before though.

told use it was there..but i transfered it from my old computer which was a PC now i got a mac, so i cant see th splinter cd extras cos i dont hav some thing installed

holland25
07-13-2009, 03:14 AM
Or there's another possibility to access it. When the automatic window with CD extra appears, simply click Exit and it plays there. Weird, never noticed that before.

SMASHedTHEignition
07-13-2009, 03:17 AM
well i cant see it on mine ny more cos my computer doesnt support "classic environment" but as soon as i put th cd in "kook" played..

its weird

_Lost_
07-13-2009, 03:36 AM
There are various software add ons for macs that help run things intended for pcs. You might be able to find something on google that'll run it.

I have a mac but haven't tried to run the cd extras since I don't generally fool with that stuff.

SMASHedTHEignition
07-13-2009, 08:17 AM
yeh theres lik 2 mac servers tho.

leopard n sumthn i dk..

but i hav th 1 tht wont let me use it:confused: