PDA

View Full Version : Site outages



GamerKT
06-21-2012, 02:50 PM
Did the influx of traffic regarding the new album crash the forums? I believe so. Is it fixed?

DMelges
06-21-2012, 02:51 PM
It's been crazy. Haven't been able to us it correctly all day...

DMelges
06-21-2012, 02:51 PM
Just trying to reply to this thread gives me an error message but it actually works... wierd

KTILLA23
06-21-2012, 02:52 PM
I couldn't get on all day today until now. I got on late last night, but it crashed right away again.

KTILLA23
06-21-2012, 02:53 PM
Just trying to reply to this thread gives me an error message but it actually works... wierd

This happened to me to.

disclaimer_07
06-21-2012, 02:54 PM
And threads with 0 replies actually have replies.
Guess someone here has tried dividing by zero...

BagOfShenanigans
06-21-2012, 02:54 PM
Yes, I've noticed several dozen new users and new-old (Despite having over 500 posts, they're new to me.) users.

Where were they when we were twiddling our thumbs waiting for 10 second sound clips 3 months ago?

TheJakes84
06-21-2012, 02:55 PM
And threads with 0 replies actually have replies.
Guess someone here has tried dividing by zero...

This. QFT.

Rooster
06-21-2012, 03:04 PM
I noticed than in 2 threads my post is still shown (on the forum index page) as the last reply in the thread, even though other users posted after me. I guess there are still things to be sorted out.

Sara MZK
06-21-2012, 03:09 PM
Yep, the problem is still persisting... :(

Little_Miss_1565
06-21-2012, 03:40 PM
Database issues, y'all. Our friendly tech savvy youth are on the case.

Omni
06-21-2012, 04:29 PM
If this has been caused by a sudden spike of interest in the band, then I'll gladly sacrifice my forum habits for awhile.

_Lost_
06-21-2012, 05:00 PM
Guess someone here has tried dividing by zero...

+1

I nearly spat hot dog all over my computer.

Britpunk
06-21-2012, 05:15 PM
shit, i'm guessing by the birthdays list (cash_loans_bad_credit turned 31! Short_term_loans_online turned 22!) there was a bit of a spam+accidental DDoS thing happening.

hshduppsnt
06-21-2012, 05:19 PM
haha something definitely got through and created a bunch of spam accounts (and apparently did so poorly by also crashing the database)

TheJakes84
06-21-2012, 05:45 PM
Now its working just fine. Thanx to the super-geek squads!

AllIn All It's Not So Bad
06-21-2012, 07:33 PM
Has anyone had this problem. I couldn't get to the forums for the whole day today?

Tijs
06-22-2012, 03:56 PM
It was a search to find out what the problem was, because the error messages didn't correspond with the actual problem itself.

If the problem occurs again, it should be fixed far quicker now.

Degstur Lolland
06-22-2012, 04:16 PM
Haha, are we getting successfully attacked? Down with modz, BBS, etc

How many connections can offspring.com handle?

cool 2 hate 681
06-22-2012, 08:42 PM
it looks like the news is not displaying properly http://www.offspring.com/news

Rooster
06-22-2012, 11:45 PM
I noticed another bug - recently I posted some pics (like the one in the Issues with our moderators thread), and only I can see them + the mods (little miss) and maybe my contacts (I'm not sure about that). I thought the problem was because the pictures were in a private album (I used an album on my user profile), so later I tried uploading them to a public album first and re-posted them. But this didn't work either :confused: