Conversation Between Fix and shanna_guarana

11 Visitor Messages

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. meni je mnogo jako kako oni jednorozi prichaju...ali mnogo....pokazala sam drugu vecheras (btw isto Filip) koji se bukvalno valjao po podu... mnogo seru i mnogo smaraju.....ja sam Ana...mislim da nisi znao...ne pitash al nema veze...uh...smaram..
  2. mu name iz Filip.... ali ovaj forum je strasan ... kako ljudi lupaju gluposti iznerviram se necu ni da citam vise ...samo cu moje stvari da citam ...ono za moj bend i one jednoroge sto sam postavio ... nikome nije smesno ja i stefan smo se kochili...ali kako lupaju gluposti za metallicu...necu vise da se nerviram ...
  3. eh..da...ime..?
  4. a da ima idiota...ima....ko shta radi ja se samo svadjam ovde...pa sam posle shvatila da oni nikad ne odustaju...pa sam ja odustala...
  5. ahaaaa....sad ga vadish.... kad sam poslednji put pogledala nije pisalo....ali dobro....ja 93...yaeeks....
  6. nisi skontala...ne prica stefan nista nego je reko da ima mnogo idiota na forumu pa sam dosao da vidim ... ja sam 89 valjda pise ... neznam .. ti ?
  7. c,c,c....sad cu ja da pitam stefana shta on to pricha okolo.... panketa..? skate panketa.... ne vozim skate ali volim skate punk...ja lepo trazila mesto gde mogu normalno da pricham s ljudima...ali izgleda da i ovde ima seratora....ali dobro...moj brat mi je prodao prichu o offs...josh kad sam imala 10 to ti je trubilo u nashoj sobi...koje si god?
  8. ja ovde dosao zato sto svi smaraju stefana pa da bude malo zanimljivo ...i slusam offspring od malena ... a otkud ti ovde ? ti si kao neka panketa ?
  9. pa kao... pa odakle ti ovde..? znash se sa Stefanom..?
  10. jel smo mi sad kao drugari ?
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 11
Page 1 of 2 12 LastLast