Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: I need computer//internet//browser help!

  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tizzalicious.com
    Posts
    12,056


    Default I need computer//internet//browser help!

    I have 2 little problems.

    1. Whenever I go to gmail on my PC Mozilla freezes. The log in page works fine, but as soon as I log in, it goes wrong. I tried deleting my cookies, and the cache (I think that's what I did at least.), and I want to delete the temporary files, but I don't know where to do that.

    Does anyone know what could be the problem? (And where I could delete the temp files?) It works fine on my laptop =/

    2. Then I figured maybe it would work on IE. So I open IE, and then came to the conclusion that the internet doesn't even work on there, I cna't connect to any site. The "work offline" thingie is not on, so that's not it. I don't know what's up with that either.

    Anyone who can help? That'd be awesome.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Among the lost and damned
    Posts
    1,850


    Default

    Did you tried using another browser?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tizzalicious.com
    Posts
    12,056


    Default

    Like I said, I tried using IE, but the internet doesn't work on there, and I thought downloading ANOTHER one would be a little crazy.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    California
    Posts
    7,240


    Default

    Quote Originally Posted by Tizzalicious
    I tried deleting my cookies, and the cache (I think that's what I did at least.), and I want to delete the temporary files, but I don't know where to do that.
    When you deleted the cache, you deleted the the temp files.
    2. Then I figured maybe it would work on IE. So I open IE, and then came to the conclusion that the internet doesn't even work on there, I cna't connect to any site. The "work offline" thingie is not on, so that's not it. I don't know what's up with that either.
    maybe your firewall(if you have one) is blocking it?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    9,113


    Default

    nah, try opera too: opera.com

    it's difficult to say what could be the problem. google uses a lot of javascript etc.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tizzalicious.com
    Posts
    12,056


    Default

    Jebus, okay, I don't think I have one...not one that I didn't have before at least, and it used to work =/

    Endy, okay, I'll try that, (once I got my lazy ass out of bed and on the PC) thanks!

  7. #7
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    California
    Posts
    7,240


    Default

    Maybe try reinstalling firefox(I'm assuming you meant firefox). If you still have the original mozilla, get the new firefox already.

    As for ie, you probably tried it already, but try clearing the temp files/cookies on it too if you didn't. Also, limit IE's temp folder to 50mb if not already.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    9,113


    Default

    or if you want to use the suite, get the latest&greatest http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/

  9. #9
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Tizzalicious.com
    Posts
    12,056


    Default

    Quote Originally Posted by Jebus
    Maybe try reinstalling firefox(I'm assuming you meant firefox). If you still have the original mozilla, get the new firefox already.

    As for ie, you probably tried it already, but try clearing the temp files/cookies on it too if you didn't. Also, limit IE's temp folder to 50mb if not already.
    I think I did...but I'm not sure, I'll do it again.

    I'm using this Mozilla that also has a mailbox included...and I'd like to keep that (for my non-gmail mail...) I could check if they have an update on that too, though. I did get this quite a long time ago. Would I lose my favourites? Eep.

    (Edit: Endy, yes that's what I'm using, except it's not called seamonkey, so I'll get that new version.)

  10. #10
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    5,152


    Default

    sounds hella annoying. I had the exact same problem and that was because my java scripts somehow got deleted.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •