Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Problems whith offspring.com

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    2,055


    Default Problems whith offspring.com

    Why the fuck can't i go to http://www.offspring.com/? It just keeps saying No instance available. Anyone else that got these problems?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Nijmegen, The Netherlands
    Posts
    11,162


    Default

    It works fine for me.
    * !

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Brooklyn, New York
    Posts
    22,224


    Default

    Same here. I think Tijs and I are more punx than y'all.
    Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
    Wait, now you're trying to tell us the clitoris exists?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Norway.
    Posts
    1,055


    Default

    works fine for me too.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    15,890


    Default

    Quote Originally Posted by JohnnyNemesis View Post
    Same here. I think Tijs and I are more punx than y'all.
    Punx has nothing to do with it, seeing as the site's working for me too.
    Quote Originally Posted by Vera View Post
    If two guys loving Offspring together is wrong, I don't want anything to be right.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    2,055


    Default

    It's okay now it works. I just came home, feeling little dissy.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Dexterland, Argentina
    Posts
    1,099


    Default

    Hi, How Can I Post An Image??

  8. #8
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    2,055


    Default

    Quote Originally Posted by Mel_Off View Post
    Hi, How Can I Post An Image??
    Use this site: http://photobucket.com/. Upload your image on that site copy the [IMG] code and paste it in your post then it should work fine.

    Quote Originally Posted by ZagmenO View Post
    The site works for me, too!!! WOOOOOOOO!!!!!
    Dude this problems was for weeeeeeks ago.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Electric Avenue
    Posts
    6,855


    Default

    Tijs could just post "Hi~" in every thread, and it would still be taken as "It works fine for me.". Does anything not work for you?

  10. #10
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Georgia
    Posts
    60


    Default

    are there? mmm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •