Page 298 of 347 FirstFirst ... 198248288296297298299300308 ... LastLast
Results 2,971 to 2,980 of 3465

Thread: Come To Sweden 3

  1. #2971
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Huddinge, Stockholm
    Posts
    8,908

    Default

    Jag har inte varit där, men av vad jag sett på bilder, är det en ball byggnad. Jag hoppas att den är mist lika häftig på insidan. Det är så med gamla byggnader som är någorlunda som de först var. Sedan är stora rum alltid magnifika, det kan gälla allt från kyrkor och bibliotek till sportarenor. Det ska gärna vara tyst, att man får lite ro för att kunna ta in stunden. Jag tänkte att jag kunde ta och gå in någon av de andra skivaffärerna som jag sett, men så blev det inte heller. Hade varit intressant och se vad de hade, även om jag köpt något.
    Då är det en herrans massa personer som fyller år 31 maj. Tvillingar som är födda ett år mellan varandra vore något. Jag undrar ibland om tvillingar som föds kring midnatt, så att den ena föds före tolvslaget och den andra efter, ändå får samma födelsedag. Det kanske man kan välja i sådana fall. Det kan vara en liknande situation om förlossningen sker vid midnatt, att barnet till hälften ute före tolvslaget. Tvillingar hör man om ibland, att folk känner någon eller är en. Som jag kanske nämnt har mamma fyra syskon som är tvillingar, alltså två par. Jag tror ändå att det inte har funnits många (andra) tvillingar kring mig. Kan bara komma på ett par på förskolan jag gick på. Trillingarna jag gick med lärde man sig ju, de hade skillnader i sina ansiktsdrag. Sedan hade de olika personligheter, som man kunde använda sig av för att identifiera dem. Det var oftare lärare som hade problem med att skilja dem åt, men de flesta verkade lära sig det.

    Jag tänkte inte på andra komiker än ståuppare. Dem man bara ser i serier skulle jag kalla för skådespelare. Om de skriven egna sketcher är mer som komiker. För några år sedan hade jag nog kallat Jonah Hill för skådespelare, men nu vet jag att han har skrivit och regisserat komedifilmer. Det känns rätt att kalla honom komiker för det.
    Lars gick förbi mig en gång ensam och sedan gick han med någon tillbaka mot ingången. Jag stod och väntade på mina vänner. Han gillar dem, tror jag. Inbillar mig att han gillar dem och Green Day. En vän till mig gick i samma klass som Lars dotter, tror jag att det var. Min vän var hemma hos dem någon gång, har hon i alla fall sagt.

    En del åker skidor med någon som vägleder dem, men får instruktioner genom en öronsnäcka. Det är få sporter i vinterparalympics. Jag vet inte om de då gör det i fler klasser, beroende på handikapp.
    Då kan jag hela systemet lite bättre. Hur länge före uppträdandet kan man hör enminutsklippen? Har du någon uppfattning om det gör skillnad om man har oddsen eller om man lyssnar mycket på låten innan? Vilka som brukar göra bäst ifrån sig. Din taktik verkar inte ha givit goda resultat. :-P Jag behöver inte kolla med dina vittnen. Vore ändå en underlig sak att ljuga om. En vit lögn.

    Problemet med att ha flera strömbrytare hade vi i Skottland, i hotellrummet. Det fanns en vid dörren och en vid varje säng. Det var när vi skulle släcka för att sova vi vissa kvällar släckte samtidigt. En kväll blev det inte ens en blinkning, vilket kändes konstigt. Vi har flera sådana dubbla knappar här hemma och visst händer det att man råkar slå på eller av samtidigt, men det är inte ofta. I ett rum är det två lampor med var sin knapp vid dörren och bara den ena lampan har en extra. Jag tycker att de två som är vid dörren ska vara i samma läge när lamporna båda är på eller av. När de olika går jag och rättar till det.

    Det är bara något som de ska kunna visa upp, att man bryr sig om att produkten har någon effekt. Det finns mycket trams med aloe i, som inte har några stora studier som visar att det definitivt fungerar till något. Vissa små förbättringar mot det ena eller andra finns, har jag läst. Men det är inte bättre än en medicinsk behandling. Det där Celsius skulle man kunna byta ut mot mat och vatten. I artikeln om 18-åringen reagerade jag främst på att det var så mycket. Jag tycker inte att energidrycker är goda, men ibland en drink med det framför mig och då slinker det ned. Får man sådana starka reaktioner när man är så ung, borde man ha något särskilt fel. Det gick ändå bra till slut, lyckligtvis.

    Bananen var inte god. Sedan fick gröten en lite konstig konsistens, när jag värmde upp bananen i gröten. Har datumet passerat, brukar jag kolla och smaka på varan i alla fall. Märker jag inget fel, antar jag inte att det är något fel. Skulle jag märka av en liten klump medan jag drack eller åt, skulle jag nog inte slänga bort allt bara för det. Lite skit kan jag nog ta, tänker jag. Mat som stått framme ett tag tillämpar jag samma princip på. Jag brukar mest störa mig på att folk inte plockar in efter sig, när det händer. Det jag har tänkt på, när jag tar mjölk som stått framme en timme, är att den år fel temperatur.

    Ja. Och det är inte tillräckligt viktigt för att jag ska skicka fler brev. I värsta fall skulle jag kanske kunna byta med Stefan, för han har den med Cargomärket bak.

    Det är gott, snabbt och enkelt litet mellanmål. Tar man fler mackor kan man skapa sig en macka i pizzastorlek som man kan ha till middag. Haha. Jag brukar faktiskt ha oregano på. :-) Det skulle jag också tro, att du hört uttrycket tidigare.

    Jag fick sms:et om er plan, det verkar bra. Hoppas att det inte blir allt för dyrt att hyra bara. Jag har tittat lite till på hemsidan och det verkar vara enklast att ta ett tåg från Bryssel för oss. De går varje halvtimme läste jag och sedan har de buss gratis till själva festivalen från de två närmaste tågstationerna.
    Man kan hoppas att de tänker till när det är festivaler, att de har några extra tåg. Jag tror att biljetterna till Norrköping säljs till helgen.

    Jag gjorde en analys och sitter nu med min egna variant av Dvorak. Åtta bokstäver har bytt plats. K och p har blivit högerhandsbokstäver, ä och ö har bättre platser. Bokstäverna som används minst har hamnat på de sämsta platserna. Det går fortfarande bra att skriva på engelska. Jag skriver ändå mest på svenska. Det finns företag som specialiserar sig på folk som behöver speciella tangentbord, till exempel om man saknar en hand. De har sina metoder för att få fram ett bra tangentbord. Jag tror inte att deras målgrupp är stor dock. De har dock "vanliga" tangentbord också, men de är mer ergonomiska bara.
    Quote Originally Posted by Tijs View Post
    Sometimes I love Jojan <3
    Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
    Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
    Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
    I appreciate Jojan.
    Quote Originally Posted by noodle654 View Post
    Jojan you are my favorite!!
    Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
    Jojan fucking owns!
    Quote Originally Posted by Jebus View Post
    jojan's right boob = hawt
    Quote Originally Posted by Krojd View Post
    Jojan, you are awesome
    Quote Originally Posted by yarock View Post
    Jojan für den Sieg.
    Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
    I like Jojan's signature.
    Quote Originally Posted by Defender View Post
    Jojan for President!
    Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
    Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
    Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
    Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
    Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
    Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
    Jojan is right
    Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
    Jojans planer låter bra.

  2. #2972
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    654

    Default

    Jag hoppas det med, och att det är fin utsikt om man går upp. Man ska även kunna gå upp i ett höghus i närheten och titta på kyrkan därifrån.
    Jag har också tänkt på hur det blir om tvillingarna föds på varsin sida av tolvslaget. Jag har inte tänkt på hur det blir om ett barn bara är halvvägs ute. Det finns säkert någon liten regel för det för det bör ju hända ibland, både med tvillingar och enkla barn. Det är framför allt viktigt vid nyår eftersom det påverkar mer om barnet räknas ha ett år mellan sig än en dag. Samtidigt är det ju så med oss som inte är tvillingar; de som är födda 1 januari får räkna med att klassas som lika gammal som de födda 31 december samma år, även om det gått ett år mellan dem. När man var ung tänkte man mest på hur många bus som tvillingar kan göra, det var ju det de oftast gjorde i böcker och tidningar. Dock har jag inte varit med om det på riktigt, antagligen är det svårare i verkligheten eftersom det faktiskt finns skillnader i ansiktsdragen, som du skrev.

    Det har på senare tid börjat flera nya svenska komediserier, jag har sett första avsnittet på några och de är inte så roliga. Antingen blir skådespelarna sämre eller så är manusförfattarna tråkigare. Det är som med Solsidan, första säsongen tycker jag är väldigt spot on, men sen tappar serien lite av det fyndigaste.
    Det skulle man kunna tänka sig att han gör. Då kan man hålla utkik efter honom på andra evenemang och se hur ofta man ser honom. Tänk dig att möta honom i mosh piten, annorlunda:)

    På torsdagen är det genrep och då släpps klippen. På lördagen släpps hela låten men utan video. Att bara gå på oddsen verkar inte heller fungera, speciellt inte i tävlingen då de som är tippade som vinnare av allmänheten också tippas som vinnare av de som tippar i tävlingen. Så även om jag inte tror att YOHIO t.ex. kommer vinna, tjänar jag på att tippa honom högt eftersom troligtvis alla andra kommer göra det, vilket gör att jag inte är ensam om att förlora poäng ifall han kommer sist. Nej, min taktik är inte hållbar, men jag har försökt på olika sätt och det blir inte mycket bättre hur jag än försöker. Det svåra är att inte tippa efter vad jag gillar och vilka jag vill se gå vidare, för det är ju inte jag som röstar. Det gjorde jag för mycket första året jag var med och då hade jag ännu sämre resultat. Dock är det bra att ha något hum om artisterna. En tippare från England brukar inte få så bra poäng eftersom han inte känner till artisterna och hur populära de är i Sverige (fast han lyckas alltid vinna ”bästa internationella tippare”). Min bror tippade från Tyskland i år och hade därför inte sett bidragen alls inför finalen, vilket gjorde att han hamnade på -43 poäng, vinnaren hamnade på 25 poäng och de sämsta brukar ligga på några enstaka minuspoäng. Nej, jag skulle inte tjäna så mycket på att ljuga om det.

    Hos mina föräldrar sitter också knapparna så att de ska vara i samma läge när båda lamporna är tända eller släckta. Det blir lite extra avancerat om bara ena lampan har en extra knapp. I ett rum har det dock blivit fel, så när rummet är släkt står knapparna olika. I ett rum finns tre lampor och tre knappar och jag lär mig aldrig vilken som är vilken.

    Aloe vera är samma sak ja. Jag dricker aldrig energidrycker då jag inte heller tycker att de är goda. Man ser ju inte så stor idé med det heller, eftersom man kan äta mat också. Precis, kanske var något redan på tok med henne. Det är som med framför allt äldre som plötsligt dör under spring- och skidlopp, eller yngre personer som dör på fotbollsplanen eller i omklädningsrummet efter träning. De har ofta haft något bakomliggande som orsakat det, oftast hjärtfel eller en infektion i kroppen. Man vet kanske inte alltid om själv att man har t.ex. något fel med hjärtat, om man aldrig tidigare under livet upplevt något problem med det.

    Lite ljummen mjölk är inte så gott, när den stått framme. Samma med smör som smälter för mycket när det stått ett tag. När man har egna grönsaker och frukter i trädgården får man nog med sig lite av varje också. På affären såg jag en gång en person som råkade tappa ner grönsaker på golvet och sedan lade upp dem igen i lådan. Inte för att maten är förstörd för det men då vill man gärna skölja grönsakerna lite extra noga om man vet att de har rullat omkring på golvet. I för sig går man ju och tar på alla grönsaker och frukter och tittar om de ser bra ut. Många har nog hunnit lägga händerna på den mat man köper.

    Det blir ju bra då. Ska du satsa på att köpa den? Jag bevakar Tradera-auktionerna, var ett tag kvar.

    Det blir hemmagjord snabbpizza, om man bara kan slänga in den i mikron någon minut. Jag har lärt flera personer att spiskummin är tacokryddan, det är många som inte vet om det. På så vis kan man göra tacomat av mycket, precis som man kan göra pizzamat med oregano.

    Det verkar kosta mellan 500-1000 kr för en bil, sen tillkommer väl bensin på det också. Jag har inte hunnit titta så noga på hur man gör med det, bara kollat att man får åka utanför landet med hyrbil, och det får man med vissa. Precis, de närmsta stationerna går det bussar från. Anländer ni på fredagen? Just det, man kan ju inte köpa tågbiljett förrän tidigast tre månader innan avresa.

    Vad bra, då har du snart det perfekta tangentbordet. Det är jobbigt att skriva med bara ena handen eftersom man måste flytta runt den så mycket och bara kan trycka på en knapp i taget. Det enda som går bra att använda då är siffrorna på högerkanten eftersom de sitter tätt ihop. Något liknande det får man ha även med bokstäverna om man ska skriva på en hand.

  3. #2973
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Huddinge, Stockholm
    Posts
    8,908

    Default

    Då gäller det att det blir fint väder när ni är där. Hoppas även för vår skull att det är bra väder i Belgien när vi är där och tältar.

    Att man kan ses som ett helt år äldre än någon som är född en dag efter en, genom att vara född på nyårsafton, tänkte en del på på lågstadiet när jag hade en klasskamrat som var född i böljan av januari och en annan i december. Funderade på varför man gjorde årskursuppdelningen efter år och inte vilken sida av sommarlovet man var född, för det är ju då man byter till en högre årskurs. Jag tror att jag kom fram till att det ändå har med att det är enklare att bara kolla året. Men då undrar man varför man inte börjar i januari, istället för i augusti. Jag har en morbror som är född 1 januari.
    De berättelser jag fick höra av trillingarna, var det mest folk inte trodde att de var olika personer. Alltså att folk trodde att trillingarna försökte lura dem. Nu tänker jag att det kan vara för att de ibland försökt lura. Det vore korkat att inte försöka med småbus när man ändå har den unika chansen. Man kan fundera på om deras föräldrar någonsin utnyttjade att de hade tre likadana barn, när de var små.

    Vilka serier är det? Jag har ingen koll på vad som dyker upp, så vidare de inte skapar stora rubriker. Solsidan blir lite stel och mer obekväm. Att de inte lär sig att göra som man borde från början.
    Jag kan inte tänka mig att Lars går och ser NOFX. Men han kunde kanske dyka upp i Norrköping för att se Offspring, kanske Dropkick Murphys. Tror inte att han lär tälta däremot. Av samma anledning tror jag inte att moshpit är hans grej, så det vore överraskande att se honom i en sådan.

    Det är en del psykologi i tippning. Antingen tippar man säkert och får i alla fall tillbaka pengarna, eller så går man utanför ramen så att man kan vinna stort. Det är många faktorer i det spelet och det kan säkert bero på små saker som i vilken ordning de uppträder. Men som du skriver måste man ha koll på läget, vilka artisterna är bland annat. Gärna ska man följa tabloidernas spekulationer, jag tror att de gör mer än vad man skulle hoppas.

    Det skulle kännas jättejobbigt, om det var kopplat så att de alltid är olika. I vårt vardagsrum sitter två knappar bredvid varandra, ena går till taklampan och den andra till fönsterlamporna. Dem trycker jag ibland fel på, eftersom jag med min logik tänker att den knappen som är närmast också ska gå till den närmaste lampan. Så är det inte. Tanken när det kopplades var, att de lamporna som används mest borde ha en mer tillgänglig strömbrytare.

    Kanske blir det en ond cirkel för folk som försöker att gå ned i vikt, att de tränar och substituerar en del mat för energidryck som de sedan blir beroende av, att man inte bara dricker det i samband med träning. Tar man någon variant med socker, gör det inte heller saken bättre. Ja, det har dykt upp en del sådana fall de senaste åren. Det är knepigt att se dessa problem innan någonting har hänt, så det är synd när följden direkt blir döden.

    Ja, smör gör sig inte heller bar rumstempererat. Jag har nog berättat om vår granne med trädgårdsland, vi får lite av honom ibland. När jag var liten och lekte med hans barn fick vi ibland tillåtelse att dra upp några morötter att käka. När vi var flera som gjorde det, blev det lite jobbigt att vänta på att de andra skulle skölja sina grönsaker, så jag åt mina med lite jord på. Det kunde kanske varit värst för tänderna, för det blev lite knaster. Men jag (och ingen tandläkare) har märkt något från det. Hade jag tappat något i affären, hade jag också bara lagt upp det. Det känns lite värre att tänka på alla som varit där och tafsat på grönsakerna och frukten. Det verkar ju fungera bra ändå, annars hade man skapat annat system. Kanske är det därför en del frukter och grönsaker säljs i påsar.

    Har inte någon brådska att skaffa den, så om säljaren inte svarar kanske det inte är så säkert att köpa från personen. Även om hen har "100% Positive feedback". Hoppas att du vinner båda. Jag vet inte hur högt de kan tänkas gå, men 200:- kanske man kan räkna med ändå. Det lär gå att kombinera frakten om du vinner båda. Kanske kunde vara värt att se om säljaren har mer bra att sälja, det tänkte jag inte på att kolla.

    Att det är spiskummin brukar jag inte tänka på, men jag reagerar på att spiskummin luktar tacokrydda. Det är så jag (och säkert många andra) vant mig vid det. Jag tycker inte att kryddan är så speciellt viktig, för jag brukar ta stark sås och ha mycket grönsaker på.

    Om ni hamnar på 500 kronor, är det inte så farligt. Vi anländer på torsdagen, 1 maj. Nu till helgen är det tre månader till festivalen är slut. Väntar nog tills helgen, då min kusin är i Tyskland just nu.

    Ja. Synd bara att ingen annan använder det. :-( Skrev ett brev till en kille som håller i en svensk sida om Dvorak, men det gick inte att skicka för att servern inte tar emot e-brev. Sidan var inte så värst uppdaterad heller. Det här med e-brev verkar inte vara så populärt. Skickade ett par bilder till Stefan från när jag var liten och bar glasögon, för att han nämnde att han inte visste att jag hade haft det. (Jag tror att jag har nämnt det här, för jag vet (tror) att du bär linser.) Vi får se om han svarar på det i veckan.
    Just för ett det är jobbigt med ett vanligt tangentbord, finns det de som utvecklar mer anpassade. Gör man en bildsökning på "one handed keyboard" får man upp massor av olika lösningar. Det finns lösningar för dem som bara kan kommunicera med ögonen. Men det kanske man inte skulle kalla för ett tangentbord.
    Quote Originally Posted by Tijs View Post
    Sometimes I love Jojan <3
    Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
    Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
    Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
    I appreciate Jojan.
    Quote Originally Posted by noodle654 View Post
    Jojan you are my favorite!!
    Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
    Jojan fucking owns!
    Quote Originally Posted by Jebus View Post
    jojan's right boob = hawt
    Quote Originally Posted by Krojd View Post
    Jojan, you are awesome
    Quote Originally Posted by yarock View Post
    Jojan für den Sieg.
    Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
    I like Jojan's signature.
    Quote Originally Posted by Defender View Post
    Jojan for President!
    Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
    Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
    Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
    Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
    Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
    Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
    Jojan is right
    Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
    Jojans planer låter bra.

  4. #2974
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Haninge/Stockholm/Sweden
    Posts
    114

    Default

    Biljetten till Bråvalla är inhandlad, och sommaren är därmed räddad.


    Är det någon som åker bil från Stockholm?

    Annars lutar det åt Festivalbussen, 350 kr tur och retur.

  5. #2975
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Huddinge, Stockholm
    Posts
    8,908

    Default

    Quote Originally Posted by Jojan View Post
    Jag kan inte tänka mig att Lars går och ser NOFX. Men han kunde kanske dyka upp i Norrköping för att se Offspring, kanske Dropkick Murphys. Tror inte att han lär tälta däremot. Av samma anledning tror jag inte att moshpit är hans grej, så det vore överraskande att se honom i en sådan.
    Fann detta: Bl a hittade vi vänsterpartiets förra partiledare Lars Ohly precis vid ”moshpiten” och han verkade njuta.

    Quote Originally Posted by TMDGJ View Post
    Biljetten till Bråvalla är inhandlad, och sommaren är därmed räddad.


    Är det någon som åker bil från Stockholm?

    Annars lutar det åt Festivalbussen, 350 kr tur och retur.
    Bra att den är inköpt! Mina vänner och jag räknar med att köpa tågbiljetter till helgen. Amiralanal verkade dock lite sugen på att ta bilen dit ändå. Kan vidarebefordra din önskan till honom.

    Festivalbussen var däremot mysig att åka med till Lindesberg, på den tiden. Fast jag har hört skräckhistorier då chauffören inte varit så glad i att folk hade roligt på bussen. Passagerarna ombedes att inte dricka och inte ha bandare på, men det senare var det enda de respekterade någorlunda
    Quote Originally Posted by Tijs View Post
    Sometimes I love Jojan <3
    Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
    Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
    Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
    I appreciate Jojan.
    Quote Originally Posted by noodle654 View Post
    Jojan you are my favorite!!
    Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
    Jojan fucking owns!
    Quote Originally Posted by Jebus View Post
    jojan's right boob = hawt
    Quote Originally Posted by Krojd View Post
    Jojan, you are awesome
    Quote Originally Posted by yarock View Post
    Jojan für den Sieg.
    Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
    I like Jojan's signature.
    Quote Originally Posted by Defender View Post
    Jojan for President!
    Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
    Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
    Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
    Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
    Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
    Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
    Jojan is right
    Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
    Jojans planer låter bra.

  6. #2976
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Huddinge/Stockholm/Sweden
    Posts
    3,953

    Default

    Ignition, är du samma Johanna som bjuder över mig på tradera?

    Kul att fler ska till bråvalla, vi får se till att synka vårt tältande rent geografiskt.

  7. #2977
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    654

    Default

    Ja, hoppas på sol och lite värme medan man är där, så upplevelsen blir ännu lite trevligare.

    Det är ändå så man ser på klasserna, att man är sju år när man går i ettan osv. Vissa börjar dock som sexåringar om man fyller år på hösten och senare. Det skulle man ju inte komma ifrån även om skolan började i januari istället, men det skulle vara lättare att hålla räkningen för då skulle åren stämma överens. Annars är det kanske för att man ska få sommarlovet, även om man visserligen kan ha ett långt sommarlov även om terminen startar i januari, men då skulle man inte få det där uppehållet som man får nu medan man väntar på att få börja i en ny klass. Man vill nog hellre ha tio veckor lov på sommaren än under vintern. Det finns en del som frågar mig och min syster om vi är tvillingar. Det tycker jag är konstigt för är man syskon brukar man inte vara så extremt lika varandra. Men vi är lika stora och har (just nu) lika hårfärg så ser man oss tillsammans kanske man får för sig att vi är väldigt lika om man ser helheten.

    De serier jag tänkte på var Söder om Folkungagatan, Jättebästisar och Welcome to Sweden. Söder om Folkungagatan såg jag bara halva avsnittet innan jag tröttnade, men de andra två såg jag hela avsnittet. Jättebästisar kanske påverkas lite av att det är David Batra och Johan Glans som jag både tycker är roliga, även om serien inte vara superkul under första avsnittet.
    Haha, roligt att han varit i (kanten av) en moshpit. Där ser man. Ja, det var inte helt väntat. Kanske kan han stå och trycka längst fram vid staketet nästa gång?

    Det svåra att ta hänsyn till i finalen är att bidragen också får europeiska röster. Det är svårare att gissa vad de ska rösta på, än vad svenska folket tycker om. I sommar tippar vi fotbolls-VM och när vi sist tippade fotbolls-EM fick jag en bättre placering än Melodifestivalstippandet, så det kanske är mer min grej.

    Det är lite jobbigt, men det hjälper att mina föräldrar vet om att det blev en miss där. Det hade varit ännu jobbigare om de inte tänkte på det när elektriciteten fixades, det hade varit slarvigt av dem. Det finns en tanke med allt, och både alternativen verkar logiska. Där vi har tre knappar är det en stor knapp som tänder i taket och två mindre knappar där en tänder i trappan och en i fönstret. Det är logiskt om man tänker sig att man bör tända rummet med den stora knappen, men man tänder oftare halltrappan då man inte så ofta är i övre hallen och behöver ljus där. Jag tror det är så iallafall, men jag är inte där och kan inte kolla upp det nu.

    Ja, för det är ju socker i typ alla energidrycker, i någon form. Ofta är det sådär så att det är mindre av ett ämne men att det är sötare än socker i en enklare form. Det går väldigt snabbt när någon dör av hjärtproblem, så det är lite obehagligt då att inte veta hur man egentligen mår själv. Har man en infektion så kan den sprida sig väldigt snabbt till hjärtat när man kör igång med ett träningspass, det är väl därför det är viktigt att inte träna med ont i halsen, eftersom det kan vara en infektion (eller bara en vanlig förkylning).

    Lite jord skadar nog inte och har tydligen inte gjort det heller. Samtidigt som man helst inte vill ha frukt som legat på golvet, även om man aldrig kan veta, så är det också onödigt när all frukt plastas in. Ibland kan man köpa paprika med flera lager gladpack om sig. Tänk vad mycket plast det ska ha gått åt. Eller dubbelinplastat, ett inplastat paket med inplastat frukt i. Gurka är så gott som alltid inplastat, egentligen ganska onödigt eftersom paprika, tomat och liknande oftast inte är det.

    Jag har redan nu vunnit en skiva från säljaren så jag bad henne vänta med att skicka den tills nästa vecka när de andra auktionerna är klara. Det gick bra, skrev hon, så får man hoppas man vinner dem också. Tror inte jag hittade något mer intressant just nu.

    Jag har alltid tacosås på och då är det svårt att veta hur mycket av smaken som kommer från den och vad som kommer från spiskumminkryddad quornfärs. Det var väldigt längesen jag köpte färdigblandad tacokrydda så nu vet jag inte riktigt hur den smakar, men någonting liknande förstås.

    Har tittat lite mer noggrant nu och har sett att det är fri körning till det priserna jag skrev, vilket ju förstås är bra. Jag har också kollat upp att man kör genom Nederländerna så det blir en resa i tre länder.

    Konstigt att du inte kunde skicka mailet. Det kan man förvänta sig av en sida på Internet. Det tror jag inte du har nämnt, att du hade glasögon. Du har alltså inte det längre? Ja, jag har linser och även glasögon men jag använder dem typ aldrig då det sällan är praktiskt samt att jag tycker aldrig jag ser riktigt bra i dem, trots att jag nyligen kollade upp synen och köpte nya. Det är lättare att beställa hem linser med valfri styrka, mera omständigt att behöva göra en synundersökning för att köpa glasögon.
    De som styrs med ögonen är nog mer en dator än ett tangentbord. Det är häftigt att man kan utveckla något sådant, bra för de som behöver det också.

  8. #2978
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    654

    Default

    Amiralanal: Ja, det var nog tyvärr jag om det var Revolutions per minute-vinylen.

    Ska alla här till Bråvalla? Hur många blir det?

  9. #2979
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Huddinge/Stockholm/Sweden
    Posts
    3,953

    Default

    Auktioner är inget för mig, är inte så aktiv. I efterhand hade jag ju kunnat betala 6kr mer för skivan.

    TMDGJ och satatnic surfer tror jag skall dit? Nightvision kanske? Har för mig att han nämnde att han kanske ska dit.
    Vi får se till att arrangera så vi hänger ihop, iaf under konserten, som en enad fucking front.

  10. #2980
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Huddinge, Stockholm
    Posts
    8,908

    Default

    Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
    Ja, hoppas på sol och lite värme medan man är där, ...
    I vått och torrt är klart skönare med bra väder.

    Det vore lite simplare om alla system gick efter samma klocka, men nu har vi det som vi har och får göra det bästa av den situationen. Eftersom även de vuxna har ledigt på sommaren, blir det bara naturligt att också barnen i skolan får ledigt under den tiden på året. Sedan har det med att lärarna ska få ledigt, de har svårare att ta ledigt under terminerna. De har inte några 40-timmarsveckor heller.
    Det är klart att det blir underligt för er, att folk ser er som tvillingar. Ni är vana vid varandra, som att tvillingar kanske inte ser hur lika de är. Ni är i alla fall syskon. Jag kände en tjej som folk trodde var syster sin vän. De var så pass lika, men också av olika höjd, trotts att de var jämngamla. De var båda från Skövde och var vänner, på så vis var de rätt lika varandra. När jag kom i målbrottet blev jag misstagen för min bror när jag svarade i telefonen.

    Jag kan inte påminna mig att jag har hört om någon av de serierna. David och Johan brukar vara bra, men det blir ofta att de bara tar samma figurer och sätter dem i olika situationer. Det var ett tag sedan det kändes som att man tog in någon ny rolig person i en serie eller såg uppträdande av. Det blir ungefär samma personer som gör allting tillsammans. Är det ungefär dem man kan förvänta sig i serierna?
    Man blir nyfiken på om han varit i någon moshpit som ung. Det är bekvämare att stå en bit bort. Om han inte blir yngre lär han stanna där, men man ska inte säga aldrig. Han är snart 60 år.

    De som röstar senare i stora tävlingen kommer vara som din bror och inte ha någon koll på vad som skrivs och sägs här. I sporter går du bara på vad du sett lagen prestera och kanske magkänsla. Du behöver inte ta hänsyn till vad andra tycker om lagen. Sport är inte lika subjektivt på det viset, men det finns ju slump i sport.

    Nu kanske det är så invant, att det bara skulle bli fel om de bytte. Jag funderar på om alla strömbrytare i huset är i samma läge, med undantag för dem som har dubbla brytare. Det borde vara rimligt, men det kan bli missar om man inte tänker efter. Om man har många rum med dubbla strömbrytare blir det nog inte något som man alls reflekterar över. Man har en känsla för hur det ska bli när man ska in eller ut ur ett rum. Det är värre när strömbrytaren sitter på fel sida eller på fel höjd. Jag vet inte hur det ser ut hos er, där ni har de tre strömbrytarna. Men dit brukar vara någon sådan logik, att den närmaste eller största lampan till rummet är mer lättåtkomligt.

    Är det inte socker, är det i alla fall sötningsmedel.
    Nej, det är inte enkelt att upptäcker. Det är inte säkert att det blir upptäckt ens om man går till läkare med misstanke på att någonting kan vara på lurt. Sedan går tiden och man vant sig med att leva med känslan. Sedan smäller det när man minst anar det.

    Nej. Skulle man se någon hosta i ens mat, skulle man inte vilja äta det. Men om man inte hade sett att någon hostat på den, hade man inte behövt bry sig. Man utgår ändå att folk är någorlunda rimliga. Det är fånigt ha plast på allting, ja. Men är det inte redan plast på, tar man ändå sin frukt och stoppar ner i plastpåsarna som finns att använda till just det. Kanske inte om man bara ska ha en enda. Men på så vis blir det plast ändå.

    Det var bussigt det. Jag hoppas att du vinner dem också. Jag tittade på vad hon hade och det som var intressant var saker jag redan hade. Det enda jag inte har av det hon säljer nu är Rancids första skiva, som inte är några jag samlar på.

    Det är inte någon minnesvärd smak. Det gången om året jag blir sugen på att äta taco blir jag ibland lite besviken efteråt, att det inte riktigt var vad jag förväntat mig. Har man såser räcker det kanske med att man bara tar färs och grönsaker till i ett tunnbröd med såsen. Blir ungefär samma upplevelse, skulle jag tro.

    Just det, Nederländerna har en liten svans där mellan Belgien och Tyskland. Den lilla stumpen lär inte vara så fantastisk, men då kan du ju säga att du har varit där i år. Det har jag också varit, men bara på flygplatsen i Amsterdam. Landade där när vi skulle till och från Skottland.

    Det är förmodligen så att han inte använder sidan och inte använder den e-postadressen längre. Därför gick det inte fram. Det finns några bilder på sidan som är daterade till 2007. Jag hade bara glasögon i ett par år, tills vi åkte på solsemester och mamma inte ville att jag skulle ha vita streck i ansiktet. Sedan glömde jag bort att ta på mig dem när jag kom hem. Har ju inte gjort några tester sedan dess, vad jag kan minnas. Men det är troligt att jag kommer att behöva något senare, om man ser till mina gener. Det där med att se bra ut i glasögon eller inte handlar främst om vana. Det är samma sak när man ser någon i göra något extremt med sin frisyr eller sminka sig på något vis. Jag minns ju att många av tjejerna i min klass började se underliga ut i mellanstadiet och högstadiet, eftersom de började sminka sig. Sedan vande jag mig.

    Det är inte allt för knepigt, men det gäller att man lyckas kunna göra mjukvaran lagom känslig så att den reagerar vid rätt tillfälle. Det är den knepiga biten.

    Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
    Ska alla här till Bråvalla? Hur många blir det?
    Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
    TMDGJ och satatnic surfer tror jag skall dit? Nightvision kanske? Har för mig att han nämnde att han kanske ska dit.
    Vi får se till att arrangera så vi hänger ihop, iaf under konserten, som en enad fucking front.
    TMDGJ och SS ska dit, ja. Jag har för mig att Nightvision ska dit.
    Quote Originally Posted by Tijs View Post
    Sometimes I love Jojan <3
    Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
    Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
    Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
    I appreciate Jojan.
    Quote Originally Posted by noodle654 View Post
    Jojan you are my favorite!!
    Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
    Jojan fucking owns!
    Quote Originally Posted by Jebus View Post
    jojan's right boob = hawt
    Quote Originally Posted by Krojd View Post
    Jojan, you are awesome
    Quote Originally Posted by yarock View Post
    Jojan für den Sieg.
    Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
    I like Jojan's signature.
    Quote Originally Posted by Defender View Post
    Jojan for President!
    Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
    Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
    Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
    Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
    Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
    Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
    Jojan is right
    Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
    Jojans planer låter bra.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •