Page 265 of 347 FirstFirst ... 165215255263264265266267275315 ... LastLast
Results 2,641 to 2,650 of 3465

Thread: Come To Sweden 3

 1. #2641
  Join Date
  Jul 2008
  Location
  Sweden
  Posts
  654

  Default

  Då verkar den boken lite mer avancerad. Som du skrev, man måste nog tänka mer själv medan man läser. Får se om det blir av, om jag gillar Anarchy Evolution så kanske senare någon gång i livet. Eventuellt.
  Jag kommer inte riktigt ihåg historien om det uttrycket, mer än att han skulle ställa dem längre ifrån varandra. Det hade varit kul att se honom prata mer om sina saker. Det finns klipp på Greg Graffin när han har föreläsning, och något där han spelar gitarr i föreläsningssalen. Tänk att ha honom som lärare. Undrar om det finns de som söker hans kurser bara för att?

  I spelet använder jag alltså bara F-tangenterna för att spara, ladda om och annat som man inte gör så ofta. Annars är det de vanliga speltangenterna som används. Men som sagt, det kan man ju koppla ihop lite som man vill och i det här fallet är de redan inlagda till sådana saker. De flesta andra tangenterna är redan upptagna till annat. Jag använder inte så ofta snabbkommandon med hjälp av ctrl när det gäller annat än att markera, kopiera, klippa ut och klistra in. Men det är kul ju mer man kan med hjälp av tangenterna utan att använda musen.
  Aha, då förstår jag lite bättre. Så då gör man bara sina moddar och lägger ut en fil som man kan ladda ner, och spelet läser av den filen. De flesta ändringarna är exempelvis fler fiender, fler olika typer av väder och mer detaljerade karaktärer. Det verkar enklare än vissa ändringar som är t.ex. att alla NPC:s ska öka i level samtidigt som man själv gör det. I spelet så kan de annars stanna på en lägre level och sen vara mycket sämre än en själv. Men då förstår jag lite bättre, sen kan man alltid fundera vidare på hur man gör en sådan fil:P

  Ibland är det roligt att dra ett gammalt skämt, om det varit något riktigt fyndigt som hänger kvar länge.
  Ja, jag tycker man kan vara sjyst och avvakta lite när man ändå ser någon gå där. Risken finns nog att man blir träffad när man kör förbi. Förhoppningsvis sitter det en skylt om det finns stor risk, t.ex. om de ofta slår åt just det hållet vägen är, så man vet vad man ger sig in på.

  På festivaler tycker jag oftast man ser andra band stå där. Jag har för mig att Noodles stod och kikade på förbandet i London. Om jag inte redan sagt det så när vi var på WCR i somras ställde sig Laura Jane Grace i Against Me! alldeles bakom oss när vi stod längst bak och såg på Rancid, men oftast ser man dem bredvid scenen. Det är roligt att de tittar på varandra när de spelar. Det är väl lika roligt för dem att se något band de gillar som det är för oss.

  Haha, klassisk kommentar att ropa ut bandnamnet! Det är så man kommunicerar med likasinnade. Kul att diskutera lite med någon som har koll på bandet. Jag träffade en kille i höstas som sa sig vara ett stort fan av Social Distortion. Jag frågade om han varit och sett dem något när de varit i Sverige (t.ex. de tre senaste gångerna) men han hade missat alla. Den senaste (i Stockholm) visste han inte ens om. Då tänker jag, var han verkligen ett så stort fan?

 2. #2642
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Huddinge, Stockholm
  Posts
  8,908

  Default

  Man skulle kunna ta och läsa några recensioner av boken för att få en uppfattning om hur avancerade den är. Men min uppfattning nu är att man förmodligen bara läser den en gång. Anarchy Evolution skulle jag däremot kunna tänka mig att läsa igen om något år.
  Jag tittade på det klippet igen och han ville ju ha en buljong för att odla bakterier. Så han gjorde "gallons" (förmodligen amerikansk gallon) av det och hällde i två kolvar. Det skulle steriliseras i en ugn och sedan kylas ned. Det var där han kom efter en halvtimme (eller så) att de måste vara längre ifrån varandra. Jag har sett något klipp när han spelar gitarr i någon stor sal, men vad jag minns inte att det var under en föreläsning. Det borde vara en del som går på hans kurser bara för att de gillar Bad Religion. Jag tror att jag hade gjort det om jag hade haft möjligheten. :-P ("A righteous student came and asked me to reflect...")

  Okej. Förr brukade alltid F1 ge någon hjälpmeny i Windows, fast de var knappast användbara. Det fanns ett sätt så att man kunde logga in på en Windowsdator genom att utnyttja att man kunde gå in i den hjälpmenyn. Det finns de som aldrig behöver använda musen. Det finns massor av program som hjälper en att komma runt det. Då startar man programmen genom en terminal, fönsterhanterare så att de hamnar kant i kant och då kan man enkelt flytta runt dem. Sedan har man tillägg till webbläsaren för att inte behöver trycka på länkarna. Det är ganska extremt, men en god idé om man lyckas utföra och lära sig det. De som var kritiska till datormusen när den presenterades första gången kallade det för en grottmänniskas gränssnitt. Att man ska trycka och peka på vad man vill ha istället för att uttrycka sig med ord.
  De moddarna verkar vara den simplare varianten. Särskilt om någon listar ut hur filformaten ska vara. Som sagt så kan man ha snälla och elaka sätt att konstruera de filerna. Men det finns nästan alltid gäng som sitter och gör allting för att hitta mönster i filerna som finns och listar ut hur det bör vara. Det går att ändra på bitarna i en fil så att man ändrar på de konstanterna som finns. Men det ska till mycket. Särskilt nu när programmen är så pass stora. Dessutom har programmen sätt att kontrollera sig eller varandra så då måste man lista ut det också.

  Det beror på i vilka sammanhang och med vilka skämtet dras. Det som kan vara roligt är om någon figur, person, ord eller siffra som man har någon gemensam association till något lustigt sammanhang. Gamla skämt som alla kan är roliga att dra till med eftersom det är så enkelt och nästan dumt. Det är min typ av humor. Enkelt och dumt.
  Förhoppningsvis skyltat även så att golfarna vet att de ska vara extra aktsamma. Om det vore så att bollen ofta flög ut på vägarna skulle man sätta upp skydd eller ändra på banan.

  Eftersom jag inte tittade så noga på förbandet i London (utom när jag hälsade på dem) så har jag ingen koll på om Noodles var där. :-P Men han verkar vara intresserad av att se andra band och stödja dem, så det skulle inte förvåna mig om han tittade. Måste vara skönt för banden när de inte blir påhoppade av alla när de går för att se band uppträda. Det är klart de uppskattar om man hälsar och säger att man uppskattar dem. Men då gör man det innan eller efter bandet som de tittar på spelar. Det var i någon intervju som Fat Mike berättade att han var på någon spelning och såg Billie Joe. Så han gick fram till honom, började snacka och de tog några öl. Han nämnde att folk omkring tittade på dem ganska mycket. Här pratar han om det: https://www.youtube.com/watch?v=BtKL5IFLVHM

  haha. Jämfört med Pennywise så har Social Distortion varit här jättemånga gånger. :-P Dessutom spelade de i Stockholm senast. Till Göteborg kan man åka för att se ett favoritband, men kan kanske tvekar om man måste åka iväg till Borlänge. Fast jag hade förmodligen åkt dit för att se Offspring. I alla fall nu när det inte har blivit så många gånger.
  Förresten så har jag noterat allt fler felanvändningar av "vart", i och med båtresan. Inte så att det var jättemånga hela tiden. Men ändå tillräckligt för att jag reagera på det. Det började till och med på pendeltåget in.
  Quote Originally Posted by Tijs View Post
  Sometimes I love Jojan <3
  Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
  Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
  Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
  I appreciate Jojan.
  Quote Originally Posted by noodle654 View Post
  Jojan you are my favorite!!
  Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
  Jojan fucking owns!
  Quote Originally Posted by Jebus View Post
  jojan's right boob = hawt
  Quote Originally Posted by Krojd View Post
  Jojan, you are awesome
  Quote Originally Posted by yarock View Post
  Jojan für den Sieg.
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  I like Jojan's signature.
  Quote Originally Posted by Defender View Post
  Jojan for President!
  Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
  I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
  Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
  Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
  Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
  Jojan is right
  Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
  Jojans planer låter bra.

 3. #2643
  Join Date
  Jul 2008
  Location
  Sweden
  Posts
  654

  Default

  Det kan man ju göra. Den boken var så bra alltså? Då får jag se till att läsa den snart. Det ska bli spännande att se vad han har att säga. Det var kanske inte i samband med en föreläsning men i en sal, tror jag. Jag hade också gått om jag kunnat, det gör man nog om man har möjlighet. Samtidigt brukar det inte vara lika häftigt om man har möjlighet. De som redan går i den skolan tycker nog inte att det är så spännande. Som när en av medlemmarna i No Fun At All åkte hem med samma tåg som oss efter första WCR-festivalen. För en svensk är det inte jättehäftigt, men kanske ett av deras fan från t.ex. USA hade tyckt det. Ju svårare det är att göra, desto häftigare när det väl händer!
  Det var ju skoj att det blev en låt av det. Eller en mening i låten i alla fall:P

  Problemet som jag upptäckt om man bara vill använda tangentbordet så här på en vanlig dator utan massor med förkunskaper, är att man måste tabba runt mellan länkarna. På skrivbordet måste man gå igenom alla ikoner. Jag antar att man slipper det om man har ett sådant program. Roligt med grottmänniskaparallellen, det stämmer rätt bra.
  Det finns en mod så att man kan använda frisyrerna som finns i The Sims när man skapar sin karaktär. Det känns som om man skulle kunna ha rätt stor frihet och göra konstiga moddar som man egentligen inte har nytta av. Jag har bara sådant som förstärker spelupplevelsen lite, och i vissa fall sådant som ökar trovärdigheten.

  Jag kan tycka att internskämt alltid är lite extra roligt. Då kan det räcka med att man hintar om något eller säger ett par ord och så förstår de andra direkt vad man syftar på. Om man drar många sådana skämt på rad så kan det bli en märklig dialog. Enkelt och dumt låter ju bra, haha. Jag vet inte riktigt hur man skulle kunna sammanfatta min humor.
  Ett nät intill vägen som fångar upp eventuella golfbollar kan vara bra.

  Träffade du förbandet? Det kanske du har berättat om, men jag minns inte. Jag skulle också titta om jag såg två sådana som Fat Mike och Billie Joe stå och hänga någonstans. Man skulle undra vad de pratade om.

  Offspring skulle jag kunna åka nästan var som helst för att se eftersom, som du skrev, de inte varit här så mycket. Imorgon är det dags att se Ghost B.C. (som de heter nu för tiden, inte längre bara Ghost). Det ska bli intressant!

  Jaså. Var det dina kompisar som sa "vart" eller var det allmänt? Kan tänka mig att man säger "vart" ofta när man är ute och reser, om man använder det rätt.

  Edit: Jag skrev hela inlägget men innan jag skickade det tittade jag lite på youtube. Sen blinkade skärmen till för en grafikrutin hade slutat att svara, vilket gjorde att båda flikarna jag hade upp blev helt svarta men pilen visade fortfarande markören, pilen eller handen för allt var ändå kvar där bakom. Så jag hittade textrutan mitt i bilden och kunde kopiera inlägget och sen letade jag på "Submit reply"-knappen efter hur jag kom ihåg att sidan ser ut, så jag chansade och klickade. Och det blev rätt! Tur det, annars hade jag behövt skriva om allt.
  Last edited by -Ignition-; 03-27-2013 at 01:56 PM.

 4. #2644
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Huddinge, Stockholm
  Posts
  8,908

  Default

  Jag fann att Evolution and Religion är Gregs doktorsavhandling, men med förord och slutord. Det är inte så att jag längtar till att läsa Anarchy Evolution igen. Men jag kan tänka mig att jag ser den i bokhyllan om några år och tänker att den innehöll rätt intressanta saker. Man vänjer sig nog med att se Greg i korridorerna efter någon vecka. Är hans kurser svåra så blir det kanske inte så mycket roligare för att han är föreläsare. :-P Ser man någon svensk kändis när man promenerar runt i Sverige bryr man sig inte märkbart i alla fall. Hade det varit någon utländsk hade man åtminstone tittat en gång till. Erik ur Erik & Mackan såg jag på Debaser när De Lyckliga Kompisarna spelade. Sångaren i Totalitär och Krigshot var på skivmässan en gång. På Augustibuller kunde man se några artister gå runt.
  Om det verkligen var så att någon kom fram till Greg och påstod det, vilket inte är helt otroligt, så var det elegant att få med det i låten. Undrar om den studenten vet det i så fall. :-P

  Ibland kan det vara praktiskt att använda tabb för att ta sig till nästa länk, om det är flera man ska öppna eller så. Men för det mesta är det inget att rekommendera. Särskilt när det ska vara så balla gränssnitt överallt och länkar överallt. Men mycket klarar man sig ändå med tangentbordet. Det var också en sådan sak jag prövade precis när vi skaffade pc. Se hur jag kunde göra en viss förbestämd uppgift utan att använda musen. Öppna filer och ändra inställningar, till exempel. Ännu mer av grottmänniska blir man med pekplattorna. Det var i webbserien telefonsupporten som de jämförde en kund med pekplatta med orangutang som kommunicerar med skötare genom plattan. Jag tyckte att det var roligt.
  Varför skulle man vilja ha de frisyrerna? Exakt, petitesserna kan man låta användaren kontrollera själv om den så önskar. haha. För att trovärdigheten är verkligen vad som är viktigt i datorspel. :-P

  Precis sådana internskämt är bra. Bara antyder till något så åker mungiporna upp. Väldigt exkluderande för de som inte begriper. Dessutom behöver man oftast ha varit med från början för att förstå och då är det ingen idé att förklara.
  Då måste det vara ett ganska finmaskigt nät så att det klarar lite mer stryk.

  Ja andra kvällen när jag skulle gå ut så stod de där och jag hälsade på svenska och de verkade lysa upp. Skakade hand och sade att jag bara lyssnade lite på dem men att det var rätt okej. Du hade fått smyga dig fram till dem bland alla andra som diskret har försökt närma sig dem för att tjuvlyssna. :-P

  Jag kom på det efter förra inlägget, om det var i morgon. Tänkte att det kanske redan hade varit men så var det inte alltså. Jag hoppas att det blir bra! Tänkte fråga vad "BC" stod för, men kollade på Wikipedia. Där står det att de bara heter så i USA. Artikeln som de refererade till skrev att någon riktig anledning inte var given, men förmodligen var det något japanskt band med samma namn. Ghost är förmodligen ett namn som ganska många band har haft genom åren, men få som blivit riktigt kända.

  Någon av mina vänner sa "vart" men det var en klick andra som jag inte kände på båten som också sa så.

  Jag är inte helt säker på att du skulle behövt skriva om allt. För som du kanske har märkt blinkar det till angående automatiskt sparande ("Auto-Saved") av det inlägg som man håller på att skriva. Så förhoppningsvis kan man öppna vad man tidigare har påbörjat igen. Jag ska testa att göra ett till inlägg och se om jag kan stänga, komma tillbaka och ladda det.
  Quote Originally Posted by Tijs View Post
  Sometimes I love Jojan <3
  Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
  Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
  Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
  I appreciate Jojan.
  Quote Originally Posted by noodle654 View Post
  Jojan you are my favorite!!
  Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
  Jojan fucking owns!
  Quote Originally Posted by Jebus View Post
  jojan's right boob = hawt
  Quote Originally Posted by Krojd View Post
  Jojan, you are awesome
  Quote Originally Posted by yarock View Post
  Jojan für den Sieg.
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  I like Jojan's signature.
  Quote Originally Posted by Defender View Post
  Jojan for President!
  Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
  I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
  Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
  Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
  Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
  Jojan is right
  Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
  Jojans planer låter bra.

 5. #2645
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Huddinge, Stockholm
  Posts
  8,908

  Default

  Jepp. Det kommer upp nere till vänster i dialogrutan en knapp "Restore Auto-Saved Content". Du kan testa det innan nästa inlägg. Välj att svara och skriv några meningar tills "Auto-Saved" dyker upp. Sedan lämnar du svarssidan, kommer tillbaka och väljer att svara på tråden igen. Då borde återställningsknappen dyka upp.
  Quote Originally Posted by Tijs View Post
  Sometimes I love Jojan <3
  Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
  Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
  Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
  I appreciate Jojan.
  Quote Originally Posted by noodle654 View Post
  Jojan you are my favorite!!
  Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
  Jojan fucking owns!
  Quote Originally Posted by Jebus View Post
  jojan's right boob = hawt
  Quote Originally Posted by Krojd View Post
  Jojan, you are awesome
  Quote Originally Posted by yarock View Post
  Jojan für den Sieg.
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  I like Jojan's signature.
  Quote Originally Posted by Defender View Post
  Jojan for President!
  Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
  I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
  Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
  Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
  Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
  Jojan is right
  Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
  Jojans planer låter bra.

 6. #2646
  Join Date
  Jul 2008
  Location
  Sweden
  Posts
  654

  Default

  Jag kan tänka mig att det är rätt vanligt på festivaler att se artisterna lite då och då. Jag har ju inte varit på så många festivaler och inga alls där man dessutom sover kvar så att man är där hela dygnet. Det är samma med allt känt folk, att de man har störst chans att se är mindre roliga att se.
  Ja, det vore kul att veta om studenten vet om det i fall det stämmer. Då kan man känna sig hedrad, kanske.

  Haha ja, rolig jämförelse. Jag har aldrig tänkt på det innan. På det viset kan det vara ganska simpelt att använda plattor. Det blir logiskt att man pekar på det man vill ha. Ibland kan det låsa sig för mig, när jag är i ett program och vill avsluta det. Då måste man ju trycka på knappen längst ned, men ibland letar jag efter en avstängningsknapp på skärmen.
  Man vill inte så ofta ha de frisyrerna, de passar inte in i spelet. Då återkommer man till det med trovärdigheten igen:P En modern frisyr passar inte i ett spel som inte innehåller moderna saker. Man kan diskutera om trovärdigheten är viktig, haha. Att t.ex. ha en väldigt modern frisyr blir mindre trovärdigt, att lägga in en modifikation så att det blir mörkt i grottorna om man inte har en fackla är mer trovärdigt. För mig är det roligare ju mer verkligt det är, även om förstås allt är ganska overkligt:P

  Vissa skämt kan vara roliga när de händer, så att man sedan kan referera till dem, men om man berättar om det kan det vara rentav tråkigt. Man var tvungen att vara där för att sedan tycka att det var roligt.

  Undrar om de tyckte att det var spännande att möta en till svensk i London. De är inte alltid vad man förväntar sig när man är utomlands. Som den där engelska killen som gick runt och pratade med alla när vi väntade på att hämta ut biljetterna. Några från Sverige, några från Portugal och några från något annat land (minns inte vilket) och han var den enda just då som ens var från England.

  Ja, jag läste det nu, att Ghost B.C. heter de bara i USA. Det var en bra spelning! En av de bästa jag varit på. Det roliga är ju att de inte bara klär ut sig och sen spelar som vanligt utan sångaren har hittat en väldigt passande scenspråk och de andra står stilla på sina platser och spelar. De röjer inte runt på scenen. Det ger en känsla av de faktiskt är Ghost rakt igenom, inte bara utåt. De spelade alla sina låtar plus tre låtar som kommer på nya skivan. De har bara 9 låtar på förra inklusive introt så än så länge har de inget att välja på. Sedan såg jag igår kväll att de spelar på Bråvalla festival på torsdagen när vi ska dit. Hoppas man kan se dem igen då! :)

  Om någon använder "vart" fel kanske man ska börja svara fel. T.ex. frågan "Vart lade du den?" kan man besvara med "Norrut" istället för "På bordet".

  Det tänkte jag inte på, att den sparar automatiskt. Tur att jag lyckades rädda texten, annars hade jag skrivit om allt fast det fanns sparat.

 7. #2647
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Huddinge, Stockholm
  Posts
  8,908

  Default

  Särskilt vanligt på så odrägliga punkfestivaler som Augustibuller var. Har svårare någon utländsk välkänd artist som spelar på Hultsfred eller Peace & Love strosa ikring på campingen på småtimmarna. Någon gång när jag var 7-8 år såg jag Magnus Uggla på McDonald's. Då var det spännande men i dag skulle jag inte reagera nämnvärt på honom. Min bror var på någon konsert och hade Magnus Uggla precis framför honom när de gick in (eller om det var ut). Då är man ändå ganska när och min bror har gillat Uggla ganska längre. Så för honom var det lite extra kul. Fast vad han berättade först var hur väldigt kort Magnus är. haha. Det är inte bara med känt folk, skulle man vara utomlands och möta någon man känner i Sverige skulle de vara mycket roligare än om man mötte dem hemma. Det hände för fler år sedan när vi var på Teneriffa för många år sedan. Då såg vi några som vi tyckte oss känna igen och sedan såg de oss. Vi åt middag tillsammans en kväll, för de skulle åka hem dagen efter (eller så).

  Det är det som är det positiva med pekplattor, att de blir möjliga för en större grupp personer. Jag har inte själv använt någon, men det kanske är enklare för äldre att bara peka på knappar istället för att flytta en mus på bordet som flyttar en konstig pil på skärmen som man kan tappa bort. Jag förstår inte vad du menar där med att stänga av. Alt F4 är min metod att stänga, om inte Ctrl Q fungerar. :-P I värsta fall tar man upp en terminal och försöker att döda processen.
  Jag kan tänka mig att det är ungefär som när man bestämmer sig för att vara laglydig till GTA, till exempel. Ibland kan man köra ganska lagligt och inte döda alla människor men ibland kör man bara på och skiter i om polisen märker av en och så. Liknande när man började spela Sims. Då spelade man ibland med fuskkoder så att man hade massa pengar och lattjade bara runt sker i att skaffa arbete, etc. Ibland det försökte man verkligen. Som tidigare nämn ha jag inte spelat Skyrim, så det skulle kunna vara ett av de spel där får det mer realistiskt är en fördel. Men lagom så att man kan göra om fast man dör, till exempel. ;-)

  Exakt. Det är just det där att minnas tillbaka på lustiga händelser är roligt. Var man inte med då så har man kanske någonting liknande att referera till så att man kan prata om det. Det kan ibland kännas bisarrt när man hör sina äldre släktingar prata om när de var unga på 50- och 60-talet. Någon dag är man förhoppningsvis där själv och berättar om när en själv var ung.

  Det verkade lite förvånade när jag morsade men glada. Eftersom alla från utlandet behövde hämta ut biljetterna så är det där man skulle finna de andra. De flesta som skulle på konserten och bodde inom gränserna hade sina biljetter redan. :-P Det var den killen som levde dag för dag och hade opererat sig för allt möjligt och hade precis slutat med medicinen så att han lyckligtvis kunde dricka bärs på krogen invid. Jag kanske har nämnt det tidigare, men han hade fullt med Family Guy-tatueringar på sig.

  Så roligt att det var bra! Och att du ska se dem igen. Blir lite av en annan sak på festival men likväl bra låtar får jag förmoda. Så var deras framträdande mer av en show? Jag tror inte att jag har varit med om något sådant. Såklart finns det finns det band som spexar till en bit, till exempel att Offspring slår ned Backstreet Boys-dockor eller att Asta Kask stannar upp mitt i "Det var proppen som gick..." Har man en viss stil som Ghost verkar ha (steget längre än Misfits tog det, skulle jag gissa) är det enklare.

  haha. Det får jag tänka på nästa gång det händer. Klöver.

  Men nu vet du det om det skulle hända en gång till.
  Quote Originally Posted by Tijs View Post
  Sometimes I love Jojan <3
  Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
  Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
  Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
  I appreciate Jojan.
  Quote Originally Posted by noodle654 View Post
  Jojan you are my favorite!!
  Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
  Jojan fucking owns!
  Quote Originally Posted by Jebus View Post
  jojan's right boob = hawt
  Quote Originally Posted by Krojd View Post
  Jojan, you are awesome
  Quote Originally Posted by yarock View Post
  Jojan für den Sieg.
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  I like Jojan's signature.
  Quote Originally Posted by Defender View Post
  Jojan for President!
  Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
  I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
  Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
  Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
  Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
  Jojan is right
  Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
  Jojans planer låter bra.

 8. #2648
  Join Date
  Jul 2008
  Location
  Sweden
  Posts
  654

  Default

  Magnus Uggla är kort ja, haha. Sådant kan ju slå en om man möter folk, man kanske ha förväntat sig något annat. Ofta är det svårt att se på bilder hur folk ser ut, om de är långa eller korta. Det är ju också kul att oväntat möta bekanta när man är hemifrån. Jag vet inte om jag har gjort det. I sådant fall har det varit planerat och man bestämmer att man ska ses där man är.

  Jag menade att stänga av ett program i en iPhone eller en iPad. Då använder man knappen. Och då kan det alltså låsa sig i mitt huvud:P Jag letar efter krysset i hörnet eller en "Stäng av" istället för att bara trycka på knappen. På en dator finns det alltid en knapp man ska peka på för att stänga av. I övrigt är det väldigt logiskt med pekplattor. Vad jag inte upplevt som särskilt logiskt är Windows 8 på en dator som inte har touchskärm. Då ser jag inte riktigt idén, såvida man inte använder det vanliga Windows-utseendet förstås.
  Jag förstår vad du menar. I de flesta spel kan man antingen spela seriöst, eller gå loss och göra vad man vill. Spelar man Sims seriöst och skaffar jobb och tjänar pengar långsamt tröttnar man efter ett tag, men om man spelar med koder så tröttnar man efter ett tag i alla fall. Det är inte helt roligt att få allt man vill ha, men man kan experimentera lite och bygga fina hus:)
  Jag har tänkt på det där med att dö i spelen. Det ultimata vore att stänga av spelet och avinstallera det när man dött, haha. Då är det trovärdigt. I verkliga livet får man inte en andra chans när man väl har dött. I mitt Skyrim-spelande har två huvudkaraktärer hunnit dö, vilket är lite trist men jag ser det som en del av min karaktärs historia och lever med det.

  En del äldre har många berättelser från sitt liv. Man kan hoppas man själv kommer ha det och att de är någorlunda intressanta. Man kan t.ex. berätta om hur man reste runt och såg sina favoritband.

  Haha ja, han pratade om mediciner och sen visade han sina Family Guy-tatueringar. Han hade även några tatueringar med band, t.ex. Metallica (har jag för mig). Och så hade Conspiracy of One och någon mer skiva på sin mp3-spelare. Han pratade mycket.

  Ghost är ett sådant band jag tror man hellre ser inomhus i mörkret, men det blir nog bra att se dem utomhus i sommar med. De och även Rammstein på Metaltown 2010 är de band jag tycker haft mer av en show än en spelning. Rammstein var också riktigt bra, med en show som gav en obehaglig känsla genom hela konserten. Då har de lyckats med något. Ja, man behöver nog ha en viss stil då och inte bara vara ett "vanligt" band.

  Klöver? Eller klövar? Jag försöker se sambandet men är inte säker...

  Nu har det varit påsk också. Man kunde fortfarande åka skidor på åkrarna. Eftersom det är kallt ligger snön kvar, men solen har smält ned det till ett packat snötäcke som var fint för skating. Man undrar när det ska bli varmare så att snön smälter bort.

 9. #2649
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Huddinge, Stockholm
  Posts
  8,908

  Default

  Det har varit ett par personer som jag börjat lära känna genom nätet under en lång tid innan jag träffat dem. Även om man sett bilder på dem så är det annorlunda när man väl möts. Förutom att bilder inte rör sig så kanske de inte ger någon rättvis bild. Bilder brukar tas vid särskilda sociala tillfällen eller så blir det ett porträtt där man visar sig som man vill bli sedd.
  Det är inte någonting som jag har varit med om ofta. Särskilt inte så långt borta. Men på festivaler kan det hända att man möter någon hemifrån som man inte visste skulle dit. Några veckor efter West Coast Riot 2010 fick jag veta att en gammal vän hade varit där.

  Då hänger jag med! Jag har inte pillat med pekplattor och smarta telefoner så mycket. Men att ha en knapp som gör allting är kanske klokt så att man inte förvirrar användarna. ;-) Fast det gäller att veta när knappen byter funktion, om den gör det. Jag håller med om Windows 8. Tanken där är att de ska ett och samma gränssnitt på alla Windows-enheter. Jag är skeptisk eftersom man faktiskt har olika möjligheter på olika apparater så då kanske inte ett gränssnitt passar alla.
  Det jobbigaste i Sims är att man ska ha massor av vänner för att gå upp i karriärstegen. Det är klart mycket mer tillfredsställande att spela utan att fuska. Man märker att det är onödigt att ha jättestora hus med jättestora rum om man inte har något att fylla det med. Hade man alla de bästa möblerna så hade man inga mål utan bara såg till att karaktärerna överlevde. Det var vad jag och mina vänner gjorde i början när det var för svårt att spela det som man ska. Felet var att man började med att sätta in en hel familj i ett litet hus och då är det också svårare att få allting att gå ihop.
  haha. Det vore den ultimata utmaningen. Fast då vill man att spelet ska vara just och då blir det kanske inte någon utmaning i det. Tillhörde det spelet att de skulle dö, eller misslyckades du med att hålla dem vid liv?

  Oja. Det är det enda de små sakerna ska få höra. Skryta om vilka band man sett.

  Han pratade väldigt mycket, ja. Men han var trevlig och bjöd på öl.

  Du kanske får hoppas att det är blir mörka moln och kanske lite regn precis när Ghost ska spela. Då kanske det blir bättre stämning. Rammstein har en väldig show. Men jag undrar hur bra deras show är utomhus jämfört med inomhus. Jag har bara sett dem inne på Globen.

  haha. Jag brukar säga "klöver" eftersom det låter lite som "clever". Så jag menade att det var en finurlig grej att svara med.

  Det känns lite konstigt i början när solen värmer, men det blir så väldigt kallt när Många klagar över snön, att den ligger kvar. Att den har varit där så länge. Det brukar vara så att det smälter på dagen och fryser till på nätterna. Därför är det halt på morgonen.
  Quote Originally Posted by Tijs View Post
  Sometimes I love Jojan <3
  Quote Originally Posted by Amiralanal View Post
  Jojan is not ignorant. He is the king. You are the enemy.
  Quote Originally Posted by PilZ-E View Post
  I appreciate Jojan.
  Quote Originally Posted by noodle654 View Post
  Jojan you are my favorite!!
  Quote Originally Posted by Bipolar Bear View Post
  Jojan fucking owns!
  Quote Originally Posted by Jebus View Post
  jojan's right boob = hawt
  Quote Originally Posted by Krojd View Post
  Jojan, you are awesome
  Quote Originally Posted by yarock View Post
  Jojan für den Sieg.
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  I like Jojan's signature.
  Quote Originally Posted by Defender View Post
  Jojan for President!
  Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
  I actually think Jojan is pretty funny in his own right.
  Quote Originally Posted by TheJakes84 View Post
  Jojan's signature is the longest and most beloved. <3
  Quote Originally Posted by KickHimWhenHe'sDown View Post
  Maybe because it came from Jojan, and Jojan rules.
  Quote Originally Posted by "Melyssa K" Kennedy View Post
  Jojan is right
  Quote Originally Posted by -Ignition- View Post
  Jojans planer låter bra.

 10. #2650
  Join Date
  Jul 2008
  Location
  Sweden
  Posts
  654

  Default

  När jag träffade en vän för första gången som jag lärt känna på nätet var det enda jag reagerade på hennes röst. Jag visste hur hon ser ut och vilken personlighet hon har för vi hade pratat (skrivit på msn) rätt mycket innan vi sågs men jag hade aldrig hört henne prata. Det var alltså inte det att hon pratade konstigt, jag hade bara inte tänkt på det över huvud taget. Jag tänkte först "Är det här verkligen hon?" men efter några minuter vande jag mig.

  Gränssnitt är inte ett ord jag är särskilt bekant med. Knappen på plattorna är, vad jag kan komma på, endast för att stänga ner program, eller "backa" om man säger så. Tror inte den är för något annat.
  Ja, det svåra var att ha alla vänner i Sims. Jag tyckte det var ganska orimligt, som vattenfallet i Lejonkungen. Det var lite för svårt, speciellt eftersom tiden i Sims är lite snedvriden emellanåt. Det tar bland annat runt 4 minuter att gå uppför en trappa. Jag byggde en karaktär med en fin karriär och till slut så mycket pengar att jag inte visste vad jag skulle göra. Som du skriver behöver man sällan ett stort hus och då går inte pengarna åt. Jag tycker att Sims är lättare att lyckas med än SimCity. Det är sällan, om ens någon gång, som jag lyckats bygga en stad som inte förr eller senare börjar gå med minus i budgeten.
  Det är sant. Nej, det tillhör inte spelet att just de skulle dö. I mitt fall dog de under fighter och jag hann inte rädda dem. I båda fallen hann jag spara spelet innan jag såg att de hade dött. Det finns dock några få karaktärer som inte kan dö, eftersom de är viktiga för spelet.

  Mörka moln låter bra, kanske lite fint regn om det ska vara så. Jag såg ju Rammstein utomhus och jag tänker tvärtom, hur deras shower är inomhus:P Jag tyckte den var bra utomhus för att det var sista showen och det börjat mörkna lite samt var molnigt när de började spela, vilket gav rätt känsla. I solsken hade det nog inte varit samma sak. Nu blir det utomhus i år igen.

  Aha! Då vet jag det till nästa gång.

  Det är faktiskt inte så mycket snö kvar inne i städerna, har jag upptäckt idag. Men det saknas knoppar på träden för att det ska kännas mer att det är vår nu. Mitt på dagen är det i alla fall varmt ute!

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •