Ty si spátky. Už si mi chýbal.
Ty si spátky. Už si mi chýbal.
Private message to Little_Miss_1565 sent. Goodbye.
Hahahaha, to bolo rychlé
EDIT: Haaaaaaaaa, v nedelu je v Nitre Marduk!!! Nejdeme?![]()
Last edited by holland25; 01-08-2010 at 02:13 AM.
kto má rád HC,tu je jedna brutal dobrá slovenská kapela Feed The Vulture,niečo ako COmeback Kid http://www.youtube.com/watch?v=xxbvhZ9a8Xk
I know you wanna hit that
Logicky usudzujem, že ked má Davo ve svojem profile 65 referrals, znamená to, že sme tu doteraz mali 65 rozličných Davov. Jak ten čas letí![]()
uffff, no konečne som tady, po nezvyčajne dlhej odmlke, ale net mi už ako tak fachčíí...zatíím
v lete 2010? joj, mi dačo vrav, ale pár songov by tam mohli dať takého staršieho rangu...
idemeeeeeeee?! júúj ak mi to šecko vydá tak 2010 bude fajný na festy a koncerty, už len začať chodiť s bankárovým synom..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
August 2009 - Terchová
Hehe, keď to bude oficiálne potvrdené, tak určite urobím všetko pre to aby som išiel, NOFX sú jedna z mojich naj srdcoviek(samozrejme po Offspringu)... a to vraj oni ešte nie sú ani hlavní headlineri, tak možno tam potrafí aj dáky BlinkA btw, môj foter síce neni bankár, ale tak dáke peniažky zoženiem, neboj
![]()
to bol návrh?jk
joj, to by bolo aké fajn ak by to naozaj vyšlo, a ak by tam bol aj blink, tak potom môžem už aj zomrieť
btw sorry že som včera nedošla, ale o 11tej sa dotrepal mierne spoločenský unavený spolubývajúci s pár rakytovčanmi a usídlili sa v petríkovej izbe ta som už račej nešla na net bo vytiahli naťahovačku...a stačilo mi keď som došla na cigu...viedli zaujímavé debaty tak som to nechcela riskovať a račej som pilne študovala![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
August 2009 - Terchová
Dúfam, že slečna Balčíková bude spokojná. Zmenil som avatara.