Tak možno jo... Bolí ma hlava jak prostitúta cicina.
Tak možno jo... Bolí ma hlava jak prostitúta cicina.
Ty vole a mě si něco dřív říkal, že neumím multi-quote a že si píšu jednu zprávu za druhouJaká byla vodka?
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] I´m not a trendy asshole,
do what I want,
do what I feel like!
Vela lasky vam prajem ked uz je ten ValentinJa som uz dostala krasny darcek z lasky - zajtra dve hodiy matiky <3 Moja skola ma miluje a ja milujem ju.
no ved tie starsie roky to bolo zivot no 94 ved to je magicke slovo ved SMASH je zo 94 ked sa nemylim uuff skoda ze som v tedy nemal viac rokov ufff
nemas link bo som si to tiez nefsimol nejako ha please?
no to teda jo ale len taka klubovka punkova pre znamych to je napad to treba zorganizovat hehe uz sa tesim
akoze matusa myslis?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
serus lidi uff to bol vykend jedna vec Bejka uz mam listok z ticket portalu stal rovnych 5 EUR ale aspon mam keby uz neboli potomdufam ze ideme na horkyze?
no a konecne mam prihlasky vypisane a este potvrdit u lekara a to skurvene vydieranie 20 ecka za pojebanu peciatku kurva jake mam nervy![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sitting on the bed or lying wide awake There's demons in my head and it's more than I can take I think I'm on a roll but I think it's kinda weak Saying all I know is I Gotta Get Away From Me,,
Hej, jasne ze ideme, aj ked listok este nemam, ale to nesuri. Tesim sa na Horkyze! Bude tam miliarda ludi.
A 20 € za peciatku? Ja som platila za segrinu 8 € a zdalo sa mi to vela, to su kurvy!
hura tesim sa velmo no je na case si ju zohnat vopred moj nazor vies pre kazdy pripad
p.s. dufam ze sa s nimi vyfotime ty brdo to by bol zazitok no uvidime ci sa to podari...
ufff no to ti teda poviem ale na stastie sa mi to podarilo stiahnut na 6 eur taze som rad jak blcha heheale aj tak je to vydieranie a to len za peciatku to kde ten svet uz speje to asi nikto nevie
![]()
Last edited by JANNY; 02-17-2010 at 05:18 AM.
[SIGPIC][/SIGPIC]
waaa,zajtra hokej o 6.00sa tešíííím jak neviem čo
musíme čechov dať...už len preto,že sú to bratia naši
a ustavične nám nadávajú
![]()
I know you wanna hit that